Referanser

«NLP Coaching med Anette Fleischer har gitt meg et mye klarere syn på meg selv. Min selvfølelse har blitt mye bedre, selvtilliten er mye bedre og jeg er ikke lenger redd eller holder meg selv tilbake når det gjelder å sette, og nå mine mål.
Coachingen har også hjulpet meg til å få en mye bedre kommunikasjon på jobb og hjemme. Jeg har blitt flinkere til å lytte til hva andre sier og dermed har jeg også fått en bedre forståelse og kontakt med både kolleger og venner. For meg har NLP coaching vært veldig positivt og jeg anbefaler det på det varmeste.
Skulle vært obligatorisk spør du meg!»

Lill Haram

«Anette Fleischer har hjulpet meg med å snu motgang til medgang! Ved å fokusere mye på målsetting, underbevisstheten, spenningsnivå, visualisering, og indre dialog
har det hjulpet meg veldig for videre utvikling som idrettsutøver. Etter jeg fikk klare mål, og begynte å tenke på dem daglig var det enkelt å stå opp av senga
for å trene på morgenen før skolen. Anette har fått meg til å forstå hvor viktig den mentale treningen er for at man skal prestere i idretten, både i konkurranse og på trening!»

Fabian Wilkens Solheim

«Jeg har gått til coaching hos Anette Fleischer siden mars 2013. Har aldri vært hos coach før og var spent på hvordan det fungerte og om det hadde noe å gi meg. Det har vært en spennende tid som har blitt verdifull for meg. Det hjelper utrolig mye at en person kan se din situasjon fra utsiden og legge en slags ”plan” for å løse forskjellige problemstillinger. Det har vært nyttig å få andre perspektiver på ting og hjulpet meg til å ta riktigere valg . En som pusher deg litt i form av konkrete mål er også veldig inspirerende for fremtiden man ser for seg. Jeg har blitt positivt overrasket og er utrolig glad for å ha blitt coachet av Anette Fleischer. Dette vil jeg ta med meg på veien videre fremover som en ekstra berikelse og innsikt.»

Tone S. Mehren

» Min datter var usikker på om coaching var noe hjelp, men jammen har hun tatt ansvar for egen læring etterpå. Ubevisst tror jeg hun har planlagt ukene bedre, og jobbet mer effektivt. Hun har fått bare gode karakterer etterpå. Til og med 6 i matte som hun alltid har ment hun ikke skjønner noe av.. Vi er nesten i sjokk!! Hun er nok nesten det selv også.. Så noen riktig må du ha klart å formidle til henne, så hun tok seg sammen og organiserte mer riktig.. Takk for hjelpen!»  

Hilsen Vibeke

«Du er den eneste coachen jeg har hatt som jeg har hatt og har full tillit til. Du klarte å skape den tryggheten jeg trenger for å åpne meg. Dette skal du ta med deg på veien videre. Jeg har hatt så mange flotte fine samtaler med deg som også har gitt meg styrke selv om ikke alle samtaler direkte har vært knyttet til cocahingen. Jeg har alikvel klart og komme meg godt videre med din støtte. Du har stilt opp til det jeg har hatt behov for. Du har også stilt opp for min sønn som har satt utrolig stor pris på deg. Du har en fleksibilitet som er helt fantastisk.»

Annett Sundqvist

«Det kommer punkter i livet med behov for støtte til å se sine styrker og muligheter. Anette besitter den sjeldne egenskapen å være en kritisk oppmuntrende lytter; ydmyk nok til å få tillit, men fast, erfaren og klok nok til å gi retning. For meg er hun en ekte coach, og jeg anbefaler henne til alle som vil oppnå mer innsikt.»

Michael Markusson

«Jeg oppsøkte Anette Fleischer i forbindelse med at jeg ønsket karriereveiledning. Jeg fikk stort utbytte av coachingen, spesielt gjennom opplevelsen av klarhet rundt egne målsetninger og veien mot disse. Jeg vil anbefale Anette Fleischer til alle som ønsker å se egne muligheter med friske øyne og som ønsker å bli klar over egen indre motivasjon.»

Ceclie Hjorth

” Vi er to ledere innenfor kommunehelsetjeneste/institusjon. Vi er utdannet sykepleiere med videreutdanning begge to. Vi har personalansvar for mange mennesker med ulik kompetanse og vi følte vi ikke strakk til som ledere og syntes det å prioritere var en stor utfordring. Vi opplevde vi fikk hjelp til å sortere og synliggjøre hvilke oppgaver vi faktisk drev med og Anette hjalp med å få fokus på hva som var viktig/ ikke viktig å prioritere. Sammen lagde vi et prosjekt ”arbeidsglede” hvor vi lagde spørreundersøkelse, og med bakgrunn i den en liten medarbeidersamtale for å gi personalet signaler om våre prioriteringer utifra personalets tilbakemeldinger. Dette har vært med på å hjelpe oss til å endre måte å tenke på og økt trygghet i prioriteringene våre”

Hilsen Lise og Gry

«Jeg har vært kursdeltager sammen med Anette ved NLP og Coaching Akademiet i ett år. Hun fremstår som svært engasjert i temaet og viser dyp forståelse for NLP og coaching. Hun har et brennende ønske om å yte sitt beste for å hjelpe sine klienter med endringsprosesser. Jeg kan trygt anbefale hennes coaching tjenester for andre.»

Per Gunnar 36